Krijg jij meer motivatie wanneer je met een groep sport? Ik bied een diversiteit aan groepstrainingen, waarbij resultaat en plezier voorop staan!

Gratis proefles ?

Crossfit Training 

Totale fitheid, diversiteit en een intensieve training: dat zijn de kernaspecten van CrossFit. De oefeningen van deze training bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, trekken, werpen, springen, klimmen en rennen. Tijdens de training worden deze functionele bewegingen op een gevarieerde manier uitgevoerd met het doel om zo snel mogelijk fit en gezond te worden!

Bootcamp Training 

Wil jij in de buitenlucht je conditie opbouwen en je spieren versterken? Kom dan naar onze Bootcamp Training. Van interval- en conditietraining tot circuittraining en buikspieroefeningen: je wordt uitgedaagd om zoveel mogelijk oefeningen te doen. Bootcamp is niet alleen een leuke en effectieve manier om actief te bewegen en beter in je vel te komen, maar je stimuleert en motiveert andere bootcampers ook.

Kettle-bell Training 

Een effectieve intervaltraining om het hele lichaam te trainen en snel gewicht te verliezen dankzij een gegoten gewicht met een handvat, de kettlebell. Bij de Kettlebell training worden diverse spiergroepen tegelijkertijd getraind en alle oefeningen worden in hoog tempo achter elkaar herhaald. Kettlebell oefeningen zijn over het algemeen makkelijk uit te voeren en als je de oefeningen eenmaal onder de knie hebt wil je nooit meer zonder kettlebells trainen.

Hardloop Training 

Vergroot je uithoudingsvermogen en verbeter je spierconditie, terwijl je van gratis vitamine D en frisse lucht geniet! Of je nu wilt hardlopen voor je plezier, om te trainen voor een marathon of om gewicht te verliezen; door een juiste begeleiding en een gevarieerde training help ik je om je doelen te bereiken. Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw doelstellingen werkelijkheid worden en dat jij beter in je vel komt te zitten.

Functional Training 

Een toegankelijke training die het sporten leuk maakt voor iedereen. Tijdens onze Functional Training staan activiteiten uit het dagelijks leven centraal. Hoe vaak bukken we immers niet om iets weg te zetten of op te ruimen? Al met één les per week ben je bezig met je gezondheid en creëer je een optimale conditie en een voldaan gevoel!

Boks Training 

Even alle dagelijkse problemen vergeten en tegelijkertijd werken aan zelfverdediging en een gezond lichaam? Een Bokstraining is heerlijk als workout voor een gezond lichaam en bovendien is het een goede uitlaatklep. In een paar lessen heeft u al diverse bokstechnieken onder de knie.

Small Group Training 

Wil je wél de persoonlijke begeleiding van een personal trainer, maar train je liever niet alleen? Dan is onze Small group training de ideale uitkomst! Een Small group bestaat uit maximaal 6  personen en de workouts zijn speciaal afgestemd op kleine groepjes. Met optimaal plezier streven we naar maximaal resultaat!

Personal Training 

Wil jij net dat extra steuntje in de rug hebben om het sporten vol te houden? Of wil je gewoon lekker sporten en je conditie opbouwen? Hoe dan ook, tijdens een op maat gemaakte training help ik je om je doelstellingen te behalen! Ik zal samen met jou streven om jouw doelstellingen te behalen. Neem vrijblijvend contact op voor een gratis intake-gesprek.

Neem contact op voor een gratis proefles

Neem contact op