Wil jij net dat extra steuntje in de rug hebben om het sporten vol te houden? Of wil je gewoon lekker sporten en je conditie opbouwen? Hoe dan ook, tijdens een op maat gemaakte training help ik je om je doelstellingen te behalen! Daarbij gaan we in 5 stappen te werk:

number-one-in-a-circle-3

Stap 1. Contact

Van twitter en facebook tot instagram, je kunt me overal bereiken voor meer informatie. Natuurlijk kun je ook meteen een belletje doen om een afspraak te maken.

number-two-in-a-circle

Stap 2. Intake

Omdat een goed begin het halve werk is, beginnen we met een gesprek om jouw wensen duidelijk in beeld te brengen. Tijdens dit intakegesprek staat persoonlijke aandacht voorop.

number-three-in-a-circle

Stap 3. Doelen

Een doel dat niet haalbaar is, brengt je nergens. Daarom vind ik het van belang om te weten waar je voldoening uithaalt en wat je leuk vindt tijdens het sporten. Op deze manier kunnen we realistische doelen opstellen.

number-four-in-circular-button

Stap 4. Trainingsplan

We kennen allemaal de quote ‘’Believe you can and you are halfway there’’. Met een duidelijk en realistisch doel voor ogen is het nu aan jou om het sporten in de praktijk te brengen.

number-five-in-circular-button

Stap 5. Resultaten-check

Natuurlijk zijn we allebei nieuwsgierig hoe snel je het gewenste resultaat boekt. Daarom zullen we na trainingsfase 1 je training evalueren aan de hand van een resultaten check.

Gratis intakegesprek t.w.v. 49 euro?

Neem contact op